Yaz Spor Okulları İçin Hazırlıklar Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organizasyonu sağlanan ve geçtiğimiz yıllarda Sakarya'dan en büyük katılımın sağlandığı Akyazı'da Yaz Spor okulları için hazırlıklara başlandı.

CoHZiO.jpg
Z3V2cw6.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Yaz spor okullarına önceden hazırlık olarak Akyazı'da Yaz spor okullarında görev alacak beden eğitimi öğretmenleri, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Yüzme, Güreş, Masa tenisi, Tenis, Badminton gibi dalların antrenörleri ve hocaları bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Tüm ayrıntıların detaylıca konuşulduğu malzeme ve yer gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Öğretmen, Antrenör ve hocalara tek tek söz hakkı verilerek talepleri dinlendi. Akyazı Belediyesi, Gelen talepler sonrasında gerekli tüm ihtiyaçların karşılanması için talimatları vererek tüm koşulların sağlanması ve eksik bir şey kalmaması adına şimdiden harekete geçti.

29 May 2014 - 15:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.