Yaşar Yazıcı’dan Basın Bayramı Mesajı

Akyazı eski belediye başkanlarından Yaşar Yazıcı sosyal medya hesabından İlçede gazetecilik yapan basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutladı.

6cca12cd91736ffb6bf535bc79222468.png
2ba9edc4b3a71e30e8ade68d973d8785.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı 24 Temmuz Basın bayramı ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

İşte Yazıcı’nın mesajı ‘’24 Temmuz basımımız için önemli bir gün. Dün bir yakınımın cenazesi dolayısıyla mesaj yazamamıştım. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum. Kamuoyunun bilgilendirilmesi, aydınlatılması yönünde önemli bir misyonu olan tüm gazeteci arkadaşlarımızın gerek manevi gerekse maddi açıdan çektikleri sıkıntıların giderilmesi onların daha aktif hale gelmeleri en büyük arzumuzdur. Haber peşinde koşarken canını hiçe sayan kardeşlerimize başarılar diliyor, bu uğurda hayatını kaybetmiş kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gününüz kutlu engeliniz az olsun’’ dedi.

25 Tem 2017 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖNÜL DOSTUGarip Akyazılı - İLGİ VE UNUTMAYIŞI İÇİN KENDİ ADIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIMAdam gibi adammışssın değerini bilememişler şimdi her köşede en azından kendisine ulaşabiliyorduk bizi dinliyordu sıkıntılarımızı mümkün mertebe çözme eğilimi gösteriyordu diyenlerin sayısı azınsanmayacak kadar çok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 11:43