YARALAR SARILIYOR !

Akyazı belediyesi ile Sakarya Büyükşehir belediyesi el ele verdiler yaralar sarılmaya başlandı.

Akyazı belediyesi ile Sakarya Büyükşehir belediyesi el ele verdiler yaralar sarılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Akyazı Küçücek Mahallesi istiklal caddesinde Halil Kulakoğluna ait ev çıkan yangında kullanılamaz hale gelmişti. Kulakoğlu ailesini imdadına Akyazı belediyesi ile Büyükşehir belediyesi yetişti. Akyazı belediyesi sosyal işler müdürlüğü tarafından yanan evde yaptığı inceleme sonucu evi tekrar oturulabilir hale getirmek için gerekli malzeme tespiti yapılarak rapor edildi. Heyet yaptığımız çalışma sonucunda yangından mağdur olan Halil Kulakoğlu kardeşimizin imkanları olmadığı için yeni ev yapamadığı tespit edildi Raporumuzu Akyazı belediye başkanlığına sunduk başkanımız Yaşar Yazıcı konuyu Büyükşehir belediye başkanına bildirdi çalışmalar sonucu mağdur ailenin yanan evi eskisinden daha kullanışlı bir hale getirmek için seferber olduk umuyorum ki birkaç hafta içinde Kulakoğlu ailesi yeni evlerinde oturmaya başlayacaklardır dedi.

10 Nis 2012 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.