Yahyalı Mahallesinden AGDAŞ ve Belediyeye İsyan

Akyazı Yahyalı Mahallesi halkı, Fen lisesine doğalgaz çekmek için kazdıkları yolları düzeltmeyen Agdaş ve Akyazı Belediyesine tepkili..

Akyazı Yahyalı Mahallesi sakinleri “Fen lisesine giden doğalgaz hattı için kesilen asfalt ticaret borsasına kadar yama yapılarak onarıldı. Fakat nedense kalan kısım yaklaşık 2 km lik mesafe 2 aydır onarılmayı bekliyor. İki aracın karşılıklı geçmesine imkân yok araçlardan biri kesilen kanala düşerek lastikleri kesilmekte kazaya sebebiyet vermekte Civitler ve Yahyalı halkı olarak mahallemizde yaya olarak yürüyemiyoruz.”

Tamamı neden onarılmadı?

Agdaş’ın bıraktığı çamur deryası ve 30 cm lik çukurlar yüzünden bir olumsuzluk yaşanırsa sorumlusu kim olacak? İki kamyon kum ya da çakılla bu işi halledemeyen belediye mi yoksa kazdığı her yeri bu şekilde bırakan Agdaş mı? Neden Ticaret borsasına kadar onarım yapıldı? Gerisi bırakıldı? diyerek tepkilerini dile getirdiler.

23 Şub 2013 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.