Yağlı Güreşçiler Dualar Eşliğinde Kırkpınar'a Gönderildi.

Akyazı Belediyesi yağlı güreş takımı Kırkpınar'a doğru yola çıktı.

akyazibelediyesigures.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazılı Belediyesi güreş takımı yağlı güreşçileri Antröner Kırkpınar başaltı pehlivanı Abdülhamit Altun önderliğinde Akyazı Yanık Yaylasında geçirdikleri yoğun kamp ve hazırlık döneminin ardından Akyazı Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla Kırkpınar Yağlı güreşlerinin yapılacağı er meydanına gitmek üzere yola çıktılar

Antröner Kırkpınar başaltı pehlivanı Abdülhamit Altun eşliğinde iyi bir hazırlık kampı geçiren sporcular kamp döneminde moral ve motivasyonları en üst seviyeye çıkararak Kırkpınar yağlı güreşleri için kendilerini oldukça sıkı hazırladılar.

Akyazı Yanık Yaylasında Kırkpınar yağlı güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Akyazı Belediyesi yağlı güreş takımı güreşçileri dün dualar eşliğinde Akyazı Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla er meydanı Kırkpınar’a gönderildiler.

19 Haz 2014 - 14:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.