Yağış bölgeyi terk ediyor! 5 günlük rapor

Meteoroloji'nin raporuna göre bir kaç gündür etkili olan yağış ilimiz terk edecek

MEDYABAR.COM:- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilimiz geneli için 5 günlük hava tahminini açıkladı. İnternet sitesinden yayınlana raporda, bir kaç gündür etkili olan sağanak yağışın ilimiz terk edeceği belirtildi Uzmanların tahminlerine göre önümüzdeki Çarşamba ve Perşembe günleri parçalı bulutlu bir hava beklenirken Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise bulutlar yerini güneşe bırakacak. Önümüzdeki 5 günde hava sıcaklıklarının ise gündüz 24 ile 27 derece arasında, gece ise 15 ile 17 derece arasında değşimesi bekleniyor.

İŞTE 5 GÜNLÜK RAPOR

 

29 May 2018 - 16:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.