Whatsapp'a Görüntülü Konuşma Özelliği Geliyor

Whatsapp kullananların merakla beklediği videolu-görüntülü konuşma özelliği için Whatsapp'tan müjdeli haber geldi. Test çalışmalarına başlanıldığı ve beta sürümünün çeşitli kulllanılar tarafından test edildiği belirtiliyor. Yeni sürümün testten geçmesi ha

WhatsApp yakın zamanda videolu görüşme özelliğini kullanıcılarına sunacak.Bunun için çalışmalarını sürdürüyor ve beta test programına kayıtlı kullanıcıları için bu özelliği yerleştirdi.  WhatsApp’ın beta test programına kayıtlı olan kullanıcılar, Google Play aracılığıyla yapacağı (v2.16.80) Android güncellemesi ile video arama özelliğini kullanabilecekler. Ancak bu özellik için simge yerleştirilmesine rağmen videolu görüşme henüz aktif edilmemiş.  Arama simgesine dokunduğunuz zaman Video Call adı ile video simgesini de görebilirsiniz.  Arama yapmak istediğinizde ise karşınıza arama yapılamadı uyarısının olduğu bir sayfa açılıyor. WhatsApp deneme süresinden sonra muhtemelen kullanıcılarına bu özelliği tam anlamıyla vermeye başlayacak.

15 May 2016 - 12:24 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.