Ve CHP il başkanlığı taşınıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde haftaiçi yaşanan 'satılık daire' polemiği sonrasında CHP İl Başkanlığının mülkiyeti eski il başkanı Ecevit Keleş'e ait daireden taşınması kararlaştırıldı..

MEDYABAR.COM: Yaklaşık 3 yıldır CHP'li eski il başkanı,büyükşehir belediye başkan adayı  Ecevit Keleş'e ait dairede bulunan CHP il başkanlığının taşınması için  CHP Milletvekili Engin Özkoç , il başkanı Ayça Taşkent ile partiye uygun yer arayışına girdiler.

 

 Bazı partililerin de yardımıyla  Ankara Caddesi'nin Bankalar Caddesi'yle keşiştiği bölgede bulunan bir işhanının üst katı için sözlü anlaşma yapıldı.

 

 Anlaşma sonrasında  CHP il başkanlığının yeni yenite taşınacağı belirtiliyor.
 CHP il başkanlığının bulunduğu binada  mülkiyeti CHP'ye ait ilçe başkanlığına da  ait dairede  CHP ilçe başkanlığı bulunuyor

 

22 Mar 2015 - 14:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.