VAN DEPREMİNDE KIZININ EVİNDE ÖLDÜ !(VİDEO)

Akyazı ilçesinin Kuzuluk Beldesi'nde oturan 50 yaşındaki Ali Kahraman(5o) Van'da Öğretmen olarak görev yapan kızı Havva Uzun'u görmek için gittiği Van'da depreme yakalandı.

Van Depreminde kızının evinde öldü! Akyazı ilçesinin Kuzuluk Beldesi'nde oturan 50 yaşındaki Ali Kahraman(5o) Van'da Öğretmen olarak görev yapan kızı Havva Uzun'u görmek için gittiği Van'da depreme yakalandı. Yıkılan çok katlı binada kızı Havva ve Damadı Serkan Uzun çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Azraile kızının evinde yakalanan AliKahraman ise deprem sonrası kaldığı Enkaz altından dün çıkartılarak Akyazı ilçesine getirilerek toprağa verildi Kızı Havva ve Damadı Serkan Uzun'un Van Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğu için katılamadığı cenazede kardeşi Mustafa Kahraman ağabeyinin can verdiği 5 katlı binanın depremde yerle bir olduğunu söyledi Mustafa Kahraman gazetecilere şunları söyledi: ' Ağabeyim kızı ve damadı 5 katlı apartmanın 5.inci katında oturuyorlardı.Yeğenim Havva ve Damadımız Serkan Deprem anında mutfaktaymışlar,. Onları Depremden mutfakta bulunan buzdolabı sayesinde kurtuldular. Ağabeyim ise ise oturma odasındaymış çöken hasır direk onu ezmiş . Kurtarma çalışması sırasında gördük. Enkaz çalışmalarında kırım makinası betona vurulduğunda duvarlar tuz buz oldu. Sanki hiç çimento kullanılmamış gibi.. Ağabeyimi deprem değil inşaat yapılırken kullanılan malzemeler dolayısı ile bu inşaatı yapanlar İnşaattan sorumlu olanlar öldürdü .

28 Eki 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.