Valilikten Nevruz kararı!

Sakarya Valiliği, HDP'nin izin başvurusunda bulunduğu Nevruz kutlamasına izin vermedi

MEDYABAR.COM - 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Erenler eski Hayvanpazarında Nevruzu kutlamak için Valilik'e izin başvurusunda bulundu.

 

Valilikten gelecek karar beklenmeden de sosyal medyada Nevruz kutlamasına davet içerikli afişler paylaşıldı.

 

Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı incelemede, son dönemde artan terör olayları sebebiyle toplumdaki hassasiyeti göz önünde bulundurarak başvuruyu reddetti.

 

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda şehirde kutlama ve yürüyüşler Valilk tarafından yasaklanmıştı.

 

Konuyla ilgili gün içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor 

17 Mar 2016 - 16:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

B A T U H A N - EVET SAYIN SAKARYALILAR SAKIN KIZMAYIN CARK CADDESINDE BU SAHISLARDAN MIDYE YEMEYE DEVAM EDIN SONRADA BIZ MILLIYETCIYIZ DEYIN NE ZAMAN AKILLANACAZ BIZ MIDYE ILEMI BUYUDUK BIZ LANET OLSUN ONLARIN MIDYESINE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mart 16:51