Vali yardımcısının eşine şiddet iddiası

Bir sığınma evinde kalan öğretmen B.K., bir kentte valiyardımcısı olan, kendisine şiddet uygulayan vali yardımcısı eşi Ş.K.'nın yerini bularak kendisine psikolojik baskıyaptığını öne sürdü. B.K. başka bir ile gönderilmesini istedi

Karadeniz bölgesinde bulunan bir ilde vali yardımcısı olarak görev yapan Ş.K.'nın öğretmen eşiB.K. 2 yıl önce şiddet uyguladığı öne sürüldü.

B.K.'nin suç duyurusunda bulunması üzerine vali yardımcısı eşi hakkında 6 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Ş.K. eşinin kendisi ve çocuğuna tehditlerinisürdürdüğünü belirterek koruma altına alınmasını istedi.

Bu istek üzerine B.K. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuğuyla birlikte Sakarya'da sığınma evinde koruma altına alındı.

B.K., kaldığı yeri bulan eşinin sürekli kendisine psikolojik baskı yaptığını, yerini bulması nedeniyle başka ile gönderilmesini istedi

Kaynak DHA 

23 Mar 2017 - 23:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.