Vali Coş Akyazı’lı Muhtarların İftarına katıldı

Vali Hüseyin Avni Coş Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş tüm köy ve mahalle muhtarlarına Öz Semazen Et Restoranda verdiği İftar yemeğine katıldı.

b63f213df807772aba62586e9e34ac44.jpg
4a418796c984255bf5f0c9d9c09a86c7.jpg
+22
Haber albümü için resme tıklayın

Semazen Et Restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Kuran’ı kerim okuyarak dua yaptı. Ezanın okunması ile açılan iftar sonrası İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından yapılan yemek duasının ardından teşekkür konuşması yapan Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, “İlçede bulunan köy ve halle muhtarlarının birlik içinde hareket ettiğinin en güzel örneği teşkil ettiğini belirterek Muhtarlar Derneği olarak vermiş olduğumuz iftar yemeğini katılan herkese hoş geldiniz diyerek katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş yaptığı Mübarek ramazan ayı paylaşma, yardımlaşma, dayanışma duygularının zirveye yükseldiği çok kutsal bir aydır. Bu ayı idrak ederken Akyazılı Muhtarlarımızla bir araya geldik. Allah bu mübarek ayın feyzinden, bereketinden en iyi şekilde istifade etmeyi hepimize nasip etsin dedi.

Akyazı Muhtarlar Derneği tarafından Semazen Et restoranda verilen iftar yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş, Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan,Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora,CHP ilçe başkanı Recep Furuncuoğlu,MHP ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu,İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu ,İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Akyazı eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı, ilçe müftüsü İzzet Şener, Sakarya Muhtarlar federasyonu başkanı  Erdal Erdem, daire müdürleri ,Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

01 Haz 2017 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafirmeraklımeraklıAdem GÜNER - sayın editör nasıl yorum yapacağımız söyleyinde ona göre yorum yapalım kardeşim yorum yazdık ne küfür nede hakaret var neden yayınlamıyorsunuz lafa geldimi tarafsız gazetecisiniz boş verin yayemekte 100 kişi var toplasan 25 muhtarvar gerisi yancısayın kaymakamımız ve belediye başkanımız tamam protokol anlıyorum [ sayın valimiz misafir yorumlarımda kendilerinden bahsetmiyorum] geri kalanlar hep aynı tipler değişen birşey yok her yerde onlar biri söylesin bunların görevi nedirSayın Başkan ve Muhtar arkadaşlara böyle nezih ve başarılı bir iftar organizasyonu için tebrik eder,başarılar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 11:16