VALİ BÜYÜK'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Van İlimizde meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ardından, milletimizin içtimai hayatında birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan Mübarek Kurban Bayramını hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

KURBAN BAYRAMI MESAJI Değerli Sakaryalılar; 23 Ekim 2011 tarihinde Van İlimizde meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ardından, milletimizin içtimai hayatında birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan Mübarek Kurban Bayramını hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin tasada ve kıvançta bir arada birlikte olmasını sağlayan bayramlarımızın temel değerlerinin verdiği mesajın bilincinde olan Aziz Milletimiz öyle inanıyorum ki; bu mübarek günde dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış ve hoş görü içerisinde, sevgi ve saygı ile birbirine daha sıkı bağlanacaktır. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli olan bütün tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görev başında olan bütün güvenlik görevlilerine, Zabıta, İtfaiye ve Sağlık Personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının Ülkemize ve Milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, bu vesile ile kıymetli Sakaryalı vatandaşlarımızın, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının bayramını en içten duygularımla kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım. Mustafa BÜYÜK Vali

04 Kas 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.