Uyuşturucu Tacirlerine 6 ayrı baskın! 3 kişi tutuklandı...

Sakarya Jandarma ekiplerince 4 ayrı ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken bunlardan 3 kişi tutuklanarak Ferizli ceza evine gönderildi.

a781d42db8c9192df86abd3d93af2dca.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu; Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Karapürçek ilçelerinde, yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili toplam (6) ayrı operasyon icra edilmiştir.

 

Uyuşturucu arama köpeğinin de kullanıldığı bu operasyonlarda toplam, (9 kilo, 140 gram) kubar esrar, (608) kök kenevir bitkisi, (1) adet tabanca, (2) adet av tüfeği, (2) adet hassas terazi ve (1) adet sustalı bıçak ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak hakkında adli soruşturma başlatılan (7) şüpheliden, F.S., K.K VE İ.K olmak üzere toplam (3) şüpheli tutuklanarak Ferizli Cezaevine konulmuştur.

 

İnsanlarımızı maddi çıkarları uğruna ölüme sürükleyen ve gençlerimizi uyuşturucuya bulaştıran, geleceğimizi karartan zehir tacirlerine karşı Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, bütün vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat Telefonuna, uyuşturucuyla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri hem insanımız korumak hem de uyuşturucudan menfaat temin edenlere karşı mücadelede ki etkinliği artıracaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

SAKARYA VALİLİĞİ

20 Eyl 2017 - 16:57 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.