Üniversiteye bariyeri yıkarak girip kaçtı!

Sakarya Üniversitesi'nin girişinde dur ihtarlarına uymayıp bariyerlere ve bir motosiklete çarparak içeriye giren bir otomobil diğer girişten çıkarak kaçtı. O anları güvenlik kamerası kaydetti

MEDYABAR.COM

Sakarya Üniversitesi(SAÜ)'nde dün akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Üniversitenin Serdivan tarafında bulunan giriş kapısına yaklaşan bir otomobil güvenlik görevlilerinin dur ihtarına uymadı.

 

Kapıya süratli bir şekilde gelen araç, girişe koyulan bariyerlere ve yol kenarındaki bir motosiklete çarparak kampüs alanına girdi. Üniversitenin Esentepe girişine kadar süratli bir şekilde giden araç burada da güvenlik görevlilerinin dur ihtarına uymayıp kapıdan çıkarak kaçtı.

 

O anlar kapılarda bulunan güvenlik kameralarınca kaydedildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis güvenlik kameralarını incelemeye alarak sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

 

O anlar güvenlik kameralarınca böyle kaydedildi

16 Oca 2017 - 17:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.