Uncuoğlu’ndan Akyazı’da Evet turu

Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu referandum çalışmaları kapsamında Çarşamba günü Akyazı’daydı.

Ak Parti 16 Nisanda yapılacak Referandum nedeniyle çalışmalarına hız verdi. Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Çarşamba günü Akyazı ya geldi.

Uncuoğlu beraberinde Akyazı ilçe başkanı Feyzi Bora ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe merkezinde esnaf turu yaptı, Semt Pazarında Pazarcı esnafı ve Vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisanda yapılacak Referandum hakkında bilgiler verdi.

Uncuoğlu Bu Parlamento’dan çıkan hükümetler iş üretemiyor. Bu nedenle de işler aksıyor Ülke geri kalıyor. Hükümetler zayıf olunca da vesayet altına girmek zorunda kalıyor.16 Nisandan sonra vesayet kalkacak halkın dediği olacak dedi.

30 Mar 2017 - 10:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılı... - Bu arkadaş Sakarya nın vekili mi.Açıkçası ismini yeni duydum.Daha önce bu soyadı taşıyan bir il başkanı vardı o mu yoksa...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:45