Ümmet Coğrafyası neden kan gölü

Saadet Partisi Akyazı ilçe teşkilatı belediye konferans salonunda düzenlediği programda genlik kolları genel başkanı Fatih Aydın konferans verdi.

Saadet partisi Akyazı ilçe teşkilatının düzenlediği ' Nasıl Bir Dünyada Yaşıyoruz' konulu konferans programında katılımcı Saadet Partisi gençlik kolları genel başkanı Fatih Aydın konferansı programının açılış konuşmalarını ilçe başkanı Selman Demirtas ve Saadet Partisi Sakarya il başkanı Eyüp Yıldırım yaptı.

Daha sonra Saadet Partisi genlik kolları genel başkanı ümmet coğrafyası neden kan gölü? Neden yaşanıyor bu acılar ? Ne yapılmak isteniyor? Gibi sorulara cevaplar bulunduğu sunum dinleyenlerin büyük beğenisini  kazandı .

17 Nis 2016 - 15:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.