Ülkücülerden köy okulları için yardım kampanyası

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı, köy okullarında öğrenim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanya, köy okullarında okuyan öğrencilere kırtasiyelik yardım malzemelerini kapsıyor.

“BİR KALEM, BİR SİLGİ BİLE OLSA GÖNÜL KAZANALIM”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Serdar Gül, “Köy okullarını gezdim, durumun iyi olmadığını fark ettim. Bir kalem, bir silgi ile belki kardeşlerimizin gönlünü kazanarak, memleketimiz için hayırlı evlat olmalarını sağlarız diye düşündüm.

“MERKEZDEKİ ÇOCUKLAR KADAR ŞANSLI DEĞİLLER”

Köy okullarında okuyan kardeşlerimiz merkezdeki ögrenciler kadar malesef şanslı değiller. Daha zor şartlarda okumaya çalışıyorlar. Sakarya Ülkü Ocakları olarak ilimizin köy okullarına yardım kampanyası yapıyoruz. Yardımın teslim edileceği arkadaşın ismi ve telefon numarası afişlerimizde yazılı. Yardım yapmak isteyenler Enes Elmacı’ya 0 534 679 51 52 nolu cep telefonundan ulaşabilirler. Ülkücü camiadan ve Sakarya halkından kampanyamıza destek bekliyoruz” dedi.

Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, kampanyaya ilişkin hazırlanan afişi sosyal medya üzerinden paylaşırken, destek çağrısında da bulundu.

13 Şub 2015 - 10:21 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.