Ülkücüler bu Düğünde buluştu

MHP Eski İl Başkanı Hamdi Kılıçaslan ve Nurşen Kılıçaslan'ın oğlu Orhan Gazi ile ilimizin tanınmış ailelerinden Orhan ve Remziye İrdem'ın kızı Büşra dünyaevine girdi.

Sapanca Kırkpınar'daki Naturel Park'ta düzenlenen cemiyette Ülkücü camianın önde gelen isimleri ve siyaset ve iş dünyası buluştu.

 

Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken nikah şahitliklerini ise MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve Gelinin amcası İlhan İrdem yaptı.

Başkan Zeki Toğçoğlu, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Düğüne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, bir dönem ilimizde de görev yapan Merkez Valisi İsmail Fırat, bir dönem ilimizde de görev yapan Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Civil, MHP İl ve İlçe Başkanları, MHP Eski İl Başkanları Mehmet Erdoğan, Orhan Ünver, Yüksel Ayanoğlu, Tayyip Kaba, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanları ile çok sayıda Ülkücü genç ve iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

 

Düğün sırasında damadın arkadaşları çifte Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve kılıç hediye ederken, düğün sonunda ise genç Ülkücüler ve camianın ileri gelenleri hep birlikte Çırpınırdı Karadeniz marşını söyledi.

 

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Hamdi Kılıçaslan, düğüne gelen tüm dostlarına teşekkür etti.

 

18 Haz 2013 - 14:01 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.