Ukraynalı gelin imzayı 'Sevda' olarak attı...

Akyazılı Ali Kabataş çalışmak için gittiği İstanbul'da tanıştığı Ukraynalı Tatya ile Akyazı Kıraat Eğitim Derneğinde İslami kurallara göre yapılan törenle evlendi.

AigG0uhY.jpg
NzsBb.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Ali Kabataş iş için İstanbul'a gitti. Burada çalışırken tanıştığı Ukraynalı Tatya Biliy'e gönlünü kaptırdı.

Kısa süren arkadaşlık sonrası evlenmeye karar veren Ali Kabataş ile Tatya Biliy'e İslamiyet'i seçmesini söyledi. Oda bu teklifi kabul ederek sslam dinini seçtikten sonra Sevda ismini aldı.

Ali ile Sevda (Tatya) Kabataş çifti Pazar günü Akyazı Kıraat Eğitim Derneğinde İlahiler ve Dualar eşliğinde gerçekleşen Nikah töreni sonrası Dünya evine girdiler.

Haber Hacı İbrahim AYDIN

26 Eki 2014 - 22:24 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.