Alaağaç Spor Alltındere deplasmanında Salı günü saat 17.00 oynanan maçta Furkan’ın 80.inci dakikada attığı muhteşem golle sahadan 1-0 galip ayrılarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Maç sonrası Kuzuluk Dereağzı Alabalık Restaurantta bir araya gelen Alaağaç Spor idarecileri ve U 19 Takımı Futbolcuları şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
Alaağaç Spor kulüp başkanı Aydın Birincioğlu burada yaptığı konuşmada “biz Alaağaç Spor olarak önce iyi ahlak sonra skor parolası ile yola çıktık. Tek gayemiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları ailesine topluma ve Ülkesine faydalı birer birey olarak yetişmesinde katkı sağlamak. Bu konuda sonuca gittiğimizde başarılarda arkasından geliyor. Bu başarıda emeği geçen idareci, Köy öğretmen ve İmamlarımıza ve köy halkına bize sponsor olan Hacıoğlu Restaurant işletmelerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi.