Tutkusu için küçük yaşlarda İstanbul’a gitmişti.. Şimdi ünlü modacı

Çocukluk yıllarında Akyazı Ömercikler Mahallesinde yaşayan Moda tutkusu nedeniyle İstanbul’a giden burada yeteneklerini geliştirme imkanı bulan Fatih Ömercikoğlu Moda Dünyasında kendine yer edindi.

8aa5800e8229e15c47c37bc5f18482f5.jpg
0ee632fcc1dcf4edbeb4804fceb20076.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Küçük yaşta tutkusu olduğu Moda Dünyasını yer alma için İstanbul’a giden Akyazı’lı Modacı Fatih Ömercikoğlu, yaptığı başarılı koreografi çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyor. Moda duayeni Uğurkan Erez’in son öğrencilerinden olan genç koreograf, kısa sürede moda dünyasında kendisine özel bir yer edindi.

Fatih Ömercikoğlu, birçok defilede ünlü isimlerle çalışma fırsatı yakaladı. Koreografi konusunda onlara yardımcı olarak, muhteşem defilelerin gerçekleşmesine katkı sağladı. Fatih Ömercikoğlu’nun çalıştığı mankenlerin başında; Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Tuğba Özay ve İvana Sert gibi isimler geliyor. Ünlü koreograf başarı ile sürdüğü kariyerine, yeni çalışmalarıyla devam ederek; moda dünyasında, karşımıza çıkmaya devam edecek.    

23 Şub 2018 - 12:15 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.