Turna Ailesi Yasta

İlçemiz Küçücük mahallesi Halkından Merhum Hüseyin Turna'nın kızı Sadi ve Ziyattin Turna'nın kız kardeşi Ekrem, Bilal ve Cevat Şahin'in teyzeleri Nezaket Turna (83)vefat etti.

Turna Ailesi Yasta İlçemiz Küçücük mahallesi Halkından Merhum Hüseyin Turna'nın kızı Sadi ve Ziyattin Turna'nın kız kardeşi Ekrem, Bilal ve Cevat Şahin'in teyzeleri Nezaket Turna (83)vefat etti. Nezaket Turna'nın cenazesi Küçücük Mahallesi merkez Camii'nde kılınan öğle namazı ve cenaze namazı sonrası küçücük merkez aile mezarlığına defin edildi. Nezaket Turna'nın cenazesine Turna Ailesi?nin yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı. www.akyazi.net ailesi olarak merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Hacı İbrahim AYDIN

31 May 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.