Türk Bayrağı ve Atatürk heykeline alçak saldırı!

Adapazarı Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk heykelini önce ateşe vermek isteyen sonra da baltayla vuran kişi linç edilmek istendi. Şahsın Türk Bayrağını da ezdiği görüldü

MEDYABAR.COM -  Aziz GÜVENER- Azim ÇELİK'in haberi...

 

Adapazarı Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk heykeline gelen bir kişi ilk önce büstün etrafına benzin dökerek ateşe verdi.

 

Bir yandan da Türk Bayrağını ezerek bağırarak bir şeyler söyleyen şahıs, çevredekilerin bakışları arasında daha sonra yanındaki balta ile Atatürk heykeline defalarca vurdu.

 

Bu sırada toplanan kalabalıktan bir grup şahsa müdahale ederek elindeki baltayı aldı.

 

Şahıs daha sonra öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istendi.

 

Bölgedeki sivil polisler ve zabıta ekipleri tarafından öfkeli halkın elinden güçlükle kurtarılan şahıs, Demokrasi Meydanı arkasındaki zabıta noktasına götürüldü.

 

Zabıta noktasının etrafında toplanan halk saldırgana tepki göstermeye devam etti.

 

Şahıs daha sonra Polis tarafından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Üzerinde arama yapılan şahsın Sakaryalı ve Türk vatandaşı olduğunu öğrenildi.

 

Olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.

 

DEMOKRASİ MEYDANINDAKİ HAREKETLİ ANLAR ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ 

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER 

 

 

22 May 2017 - 14:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.