Toyota'da İlyas Yalçıntaş coşkusu

Toyota C-HR'ı yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobilseverler, Toyota Sakarya Bayi Sandıkçı Plaza da düzenlenen "Toyota C-HR Test Sürüş Günleri ve Haftasonu Şenliği"nde buluştu.

İlyas Yalçıntaş Konseri de aynı etkinlik çerçevesinde 10 Aralık  Cumartesi günü saat 17.00'de Toyota Sandıkçı Plazada gerçekleşti.

Halk konserinin ardından "İncirler Olana Kadar Kalsaydın" şarkısıyla gönüllerde taht kuran  sevilen sanatçı sevenlerine imzalı fotoğraflarını dağıttı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve hediyeler dağıtıldı.

Test sürüşü yapan çok sayıda davetli Toyota C-HR'ı çok beğendiklerini belirterek fiyatların Aralık ayı sonuna kadar aynı kalacak olması ve döviz artışlarından etkilenmeyecek olmasını da memnuniyetle karşıladılar.

Toyota C-HR, 15 Kasım'da satışa sunulmuştu. Türkiye'de üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen Toyota C-HR, 1,2 litrelik turbo benzinli motor 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor.

100 km'de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.

Toyota C-HR, Toyota'nın "Sensual Tech" adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel özellikleri bir araya getiriyor.

11 Ara 2016 - 17:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.