TOSYADAKİ KAZADAN FOTOLAR

Akyazı'ya bağlı Altındere beldesinde ikamet eden Yıldız ailesi Pazar günü sabah saatlerinde D-100 Karayolu Kastamonu Tosya Suluca mevkiinde trafik kazası geçirdi.Korkunç kazada 2 kişi öldü 2 kişi ise ağır yaralandı.KAZADAN FOTOGRAFLAR

AKYAZILI AİLE TOSYADA KAZA GEÇİRDİ 2 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI Akyazı'ya bağlı Altındere beldesinde ikamet eden Yıldız ailesi Pazar günü sabah saatlerinde D-100 Karayolu Kastamonu Tosya Suluca mevkiinde trafik kazası geçirdi.Korkunç kazada 2 kişi öldü 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza Samsun, İstanbul istikametine gitmekte olan Yıldız ailesinin içerisinde bulunduğu 54 H 693 plakalı B.C. yönetimindeki hususi araç ile İstanbul, Samsun istikametine gitmekte olan 55 NM 015 plakalı O.Ö. yönetimindeki otobüsün çarpışması sonucu meydana geldi. ÇARPIŞMANIN ŞİDDETİ İLE OTOMOBİLİN MOTORU 20 METRE UZAĞA FIRLADI Çarpışmanın şiddetini gösteren öğelerden biri, otomobilin yerinden kopan motorunun kaza noktasının 20 metre kadar uzağında görülmesi oldu. Kazanın oluş anında olay yerinde yaralılardan A.Y. ve K.C. isimli şahıslar ilk müdahaleleri yapılmak üzere Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumlar ciddi olan yaralılar Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilirken, olay yerinde kaza esnasında hayatını kaybeden ve araçta sıkışan B.C. ve M.Y. Tosya İtfaiye Kırım ve Kesim Ekibi tarafından kurtarılarak gerekli tetkikler yapıldıktan sonra Tosya Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. OTOBÜSTE İKİ YOLCU VARDI Kazaya karışan otobüste sadece iki yolcunun olması ve otobüsün devrilmeden şarampole girmesi, olası ikinci bir felaketi engelledi. Otobüste bulunan yolcular, yol güzergâhında bulunan ve otobüs firmasının müşterisi olduğu dinlenme tesisine giderek olayın şokunu atlatmaya çalıştılar. AKYAZIDA YAS VAR Kaza haberi Yıldız ailesinin ikamet ettiği Akyazı'ya bağlı Altındere beldesine çabuk ulaştı. Kaza haberini duyan Oğlu ve Damadını kazada kaybeden baba Hüseyin Yıldız ve yakınları kaza haberini alır almaz Tosya'ya hareket ettiler. Cenazeler yarın (Salı günü) Altındere de öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze nazmından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek. Olayla ilgili tahkikat ve soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

04 Eki 2010 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.