Topçusırtı AKV İlk ve Ortaokulu Bahar Şenliği Pikniği Düzenledi

Kuzuluk Topçusırtı AKV ilk ve Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yılda Birlik ve Dayanışma Piknik etkinliği Bahar Şenliği kapsamında gerçekleşti.

9125be9e1eb60b196a3b618a0d9a13a8.jpg
52d6667c58a680392d10fe163897322f.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Topçusırtı Akv okulu geleneksel hale getirdikleri piknik organizasyonunu bu yılda gerçekleştirdiler. İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı Bahar şenliği piknik organizasyonuna Öğretmenler ve öğrenciler katılarak Birlik ve dayanışma piknik etkinliği düzenleyerek Bahar şenliği kapsamında bir piknik düzenleyerek güzel bir gün geçirdiler.

Öğrenciler ve Öğretmenler evlerinde hazırladıkları yiyecekler ile birlikte hep birlikte piknik yaptılar. 4.cüsü düzenlenen ve geleneksel hala getirilen piknik organizasyonunu bu yılda yaparak öğrencilere motivasyon aşıladılar.

24 May 2017 - 17:16 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.