Tombala çekerken yakalandılar

Bir kahvehanede kumar oynatıldığı ihbarı alan Jandarma 56 kişiyi tombala oynarken yakaladı. Vali Hüseyin Avni Coş, Ramazan ayında kumara geçit verilmemesine dikkat çekmişti

MEDYABAR.COM - 

Hendek Jandarma Komutanlığı ekipleri 'kumar oynatıldığı' bilgisi üzerine Hicriye Mahallesindeki bir kahvehaneye baskın yaptı. Gece saat 01.15'te çok sayıda Jandarma'nın katıldığı baskında 56 kişi 'tombala' tabir edilen kumar oyununu oynarken yakalandı. 
İşyerinde ve masalarda bulunan tombala kartlarına ve pullarına el koyan Jandarma, kahvehane işletmecisi iki kişiyi de kumar oynatmak için yer temin etmek suçundan Cumhuriyet Savcılığına sevk etti. 
  Tombala oynayan 54 kişiye ise kabahatlar kanununa göre idari para cezası kesildi.

Haber Kaynağı: Ahmet Çileci  

 

Vali Coş dikkat çekmişti
Vali Hüseyin Avni Coş geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı hazırlıklarını değerlendirdiği bir açıklamasında, sahura kadar açık olan kahvehane ve benzeri yerlerde kumara geçit verilmeyeceğini söylemişti. 
  Kumar veya Ramazanın ruhuna aykırı davranışların tespitinde vatandaşa büyük görev düştüğünün altını çizen Vali Coş kumar oynatan veya oynayanların emniyet güçlerine ihbar edilmesini istemişti.

 

09 Haz 2016 - 16:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.