TOKİ Zedeler Muhatap Bulamıyor

Akyazı’da yapılan törenle anahtarlarını teslim alan TOKİ Hak sahipleri, AGDAŞ tarafından konutların bulunduğu alanda stant açılacağı müjdesini aldıktan sonra bu kez de elektrik sıkıntısını aşmaya çalışıyorlar.

sMYyqQe.jpg
FgC2TQ.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Uzun zamandır evlerine kavuşma hayali kuran TOKİ hak sahipleri, yapılan anahtar teslim töreniyle dairelerine kavuşmuş olsalar da, doğalgaz ve elektrik aboneliklerinde sıkıntı yaşayarak dairelerine taşınamamışlardı.

Hak sahipleri bir yandan kira ödeyerek bir yandan da TOKİ evlerinin tamamlanmasını beklerken sıkıntı çektiklerini belirtip, doğalgaz ve elektrik abonelikleri yapılmadan anahtar teslim töreninin yapılmasına tepki gösterdiler.

Hak sahipleri, piyasa değeri 150 – 160 Lira olan doğalgaz işlemleri için 300 lira talep eden özel bir firmaya yönlendirilmek istenmişti. AGDAŞ tarafından yapılan açıklamayla konutların bulunduğu alanda stant açılıp abonelik işlemlerinin yapılacağı müjdesini alan hak sahipleri bu kez de sıkıntısını yaşadıkları elektrik aboneliği için çalmadık kapı bırakmadı.

Gittiği her kurumda kendilerinin elinde bir şey olmadığı cevabını alan TOKİ zedeler, “21. Yüzyılda TOKİ konutlarında mum ışığında akşamları geçiriyoruz. SEDAŞ’a gelerek konutların elektriğinin neden bağlanamadığını soruyoruz. Topu TOKİ yetkililerine atıyorlar. TOKİ’ye gidiyoruz “biz gerekli yazışmaları yaptık” cevabını alıyoruz. İki kurum da işlemler için topu birbirlerine atıyorlar. Kendimize bir muhatap bulamadık” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

SEDAŞ yetkilileri ise TOKİ’nin Akyazı evleri için Trafo devri için başvuru yapması gerektiğini başvuru yapılmayan bir yere Elektrik vermelerinin mümkün olmadığını Müracaatı yapmaları halinde iki gün içerisinde Elektrik sorununu çözeceklerini belirttiler.

08 Eyl 2014 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

benbenömer - 1 ci kat ve camımız kırık gelip yaparlar dıyolar bıde onu beklıycezYeter Be bı ev teslım ettik dıyolar madur ıstet bölgesi gibi ne kadar zorluk yapıyolar dua alacaklarına beddua alcaklaryaşar yazı cı bey olsaydı bu işi çooktan halletmişti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 11:51