'Tokat attın' kavgasında silahlar konuştu.. Restoranda dehşet saçtılar

Söğütlü'de bir alkollü restoranda bir grup müşteri ile çalışanlar arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı..

MEDYABAR.COM

Olay, Söğütlü ilçesindeki bir alkollü restoranda 01.30 sıralarında yaşandı.

 

İddiaya göre restorana gelen bir kişi garsona tokat atınca çalışanlarla yaklaşık 10 kişilik grup arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine müşterilerden bazıları çalışanlara tabanca ile ateş açtı.

 

2 restoran çalışanı tabancadan çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı.  Yaralılar özel otomobillerle Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan biri Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganlardan bazılarını yakalayarak gözaltına aldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

22 Tem 2017 - 10:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.