Toçoğlu; ‘Esnafımızın yanındayız’

Sakarya Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı Akyazı ve Pamukovalı oda başkanları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ederek, sorunları iletip karşılıklı istişarede bulundular.

İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Akyazı Manifatura, Kavaf, Ayakkabı, Konfeksiyon ve Tuhafiyeciler Oda Başkanı İsmet Öztürk, Akyazı Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Güler,  Akyazı Bakkallar Bayiler ve Sebzeciler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Akyazı Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz, Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu ve Pamukova Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Sabri Günay’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan SESOB Başkanı Hasan Alişan, oda başkanlarının temsil ettikleri kesimler ile ilgili yerel bazdaki sıkıntıları paylaşmak ve karşılıklı istişare etmek istediklerini söyledi.

‘İYİ DİYALOG İÇİNDEYİZ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnafların şehrin ekonomisinin can damarları olduğunun altını çizerek, “Her zaman esnaf ve sanatkar temsilcilerimiz ile iyi diyaloglar içerisinde olduk. Yasal çerçevede ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Esnaf ve sanatkarımızın yanındayız” dedi.

07 Eyl 2016 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.