TEM'i kullanacaklar bu habere dikkat!

TEM Otoyolu İstanbul yönünde Adapazarı-İzmit arası yol üst yapı çalışmaları sebebiyle 7.30-17.30 saatleri arası trafiğe kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları (Ankara-İstanbul yönü) 96-117. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yürütülüyor.

 

Bu nedenle TEM Otoyolu 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak ulaşım Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve İzmit Doğu Gişeleri'nden tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek. Otoyolun Sapanca Kavşağı'ndaki İstanbul yönü de trafiğe kapalı olacak.

 

Burdur-Antalya il sınırı Antalya-Manavgat yolunun 16. kilometresinde patlatmalı yapım çalışması nedeniyle 12.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

 

Alaca-Yozgat yolunun 1-2. kilometrelerinde meydana gelen heyelan ve yolda oluşan daralmalar nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun her iki yönünden kontrollü olarak sağlanıyor.

21 Tem 2017 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.