TEM'de çalışma uyarısı! İstanbul'a gidecekler dikkat...

TEM otoyolunun Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları arasındaki bölümü, onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar 07.30-17.30 saatleri arasında ulaşıma kapalı olacak.

Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gümüşova ile Körfez kavşakları arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Bu kapsamda, TEM otoyolunun Ankara-İstanbul yönü Adapazarı-İzmit Doğu arasındaki bölümünün, yarından itibaren 29 Temmuz'a kadar her gün 07.30 ile 17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

 

Çalışma kapsamında trafiğin TEM otoyolu Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirileceği belirtilen açıklamada, Sapanca gişelerinin İstanbul istikametinin kapalı olacağı ve sürücülerin D-100 karayolunu takip ederek İzmit Doğu gişelerden tekrar TEM otoyoluna katılabileceği aktarıldı.

 

Çalışmalar süresince sınav ve bayram günlerinin göz önünde bulundurularak trafik düzenlemelerinin yapılacağı belirtilen açıklamada, gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı ve trafik işaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

15 Haz 2017 - 22:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.