TEİAŞ çalışanı 'Bende dolandırıldım!

Türkiye Elektirik kurumu İşletmesinde işe girmek vaadiyle 17 kişiden yaklaşık 200 bin lira para aldığı iddiasıyla gözaltına alınan TEİAŞ Çalışanı Murat A. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

17 kişiyi dolandırmaktan tutuklanan TEİAŞ çalışanı 'Bende dolandırıldım!" Alınan bilgilere göre olay işe girmek vaadiyle Murat A.'a 10 bin lira ile 15 bin lira arasında para verdikleri öne sürülen mağdurların polise başvurması üzerine ortaya çıktı. Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çalıştığı kurumda gözaltına alınan 41 yaşındaki Murat A. sorgusu sonrasında adliyeye sevk edildi. İfadesinde, kendisini Ankara'da bir bakanlıkta üst düzey görevli olarak tanıtan Sezer Y.nin isteğiyle bu işe başladığını söyleyerek ?Bana KPSS gerekmeden TEİAŞ'a işçi alabileceğini söyledi. Bunun üzerine başvuranlardan para aldık Aldığım paranın 500 ila ile bin lirasını ben alıyordum. Diğerini ise ona gönderiyordum' dedi. Mahkemeye sevk edilen TEİAŞ çalışanı tutuklanarak cezaevine gönnderilirken polis firarda bulunan kendisini üst düzey yöneticisi olarak tanıtan Sezer Y.yi arıyor .

04 Nis 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.