Taşkın Muhtarın Mutlu Günü

Şerefiye köyü muhtarı Mehmet Taşkın biricik kızı Hülya Taşkın'ı muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.

ŞEREFİYE KÖYÜ MUHTARI MEHMET TAŞKININ MUTLU GÜNÜ Akyazı Şerefiye köyü muhtarı Mehmet Taşkın biricik kızı Hülya Taşkın'ı muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi. Taşkın ve Emengen ailelerinin akraba olmalarını sağlayan düğün töreni ile Taşkın ailesinden Mehmet ve Kadriye Taşkın'ın güzel kızı Hülya ile Kocaeli'ne bağlı Suadiye ilçesi halkından Emengen ailesinden Ali ve Fatma Emengen çiftinin yakışıklı delikanlısı Mustafa Emengen dünya evine girdiler. Suadiye düğün salonunda yapılan düğün töreni öncesi kız evi olan Şerefiye köyünde kına gecesi yapıldı. Alabalık tesislerinde yapılan kına gecesi kalabalık bir davetli önünde geleneklere uygun bir şekilde yapıldı. Kına gecesi havai fişek gösterisi ile sona erdi. Kına gecesine Kaymakam Erdoğan Beypınar, Kuzuluk, Dokurcun ve Altındere Belediye Başkanları Bilal Soykan, Ruhi Yılmaz ve Mehmet Çakmak, AKP İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, İl genel Meclisi üyeleri Hüseyin Düzcan, Alim Gül ve İbrahim Rençber, Muhtarlar derneği Başkanı Murat Öz, köy ve mahalle muhtarları, Daire müdür ve memurları, Taşkın ve Emengen ailesinin yakınları ve Şerefiye köyü halkı katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/7cbab2.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/0a4473.JPG[/RESIM]

08 Kas 2009 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.