Taşburun’da Görkemli Asker Uğurlaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Akyazı ve köylerinde de 1993/1 tertip er ve erbaşlar silahaltına alınıyorlar. Taşburun köyünde askere gidecekler görkemli bir örenle birliklerine uğurlandı.

Halk arasında kınalı kuzular diye bilinen çiçeği burnunda gençlerimiz vatan borçlarını yerine getirmek üzere silahaltına alınıyorlar.

İlçemiz Akyazı’da ve köylerinde askerler vatani görevlerini yapmak üzere birliklerine uğurlanıyor.

Taşburun köyünde 1993/1 tertip askerler köy meydanında gençlerin organize ettikleri muhteşem bir törenle birliklerine uğurladılar.

Meşaleler ve havai fişekler eşliğinde köy meydanına gelen asker adayını arkadaşları ve yakınları köy merkezinde karşıladı. Meşaleler yakıldı, havai fişekler atıldı, toplu bir şekilde İstiklal Marşı okundu ve son asker dualar eşliğinde birliğine uğurlandı.

Ethem Acar

11 Şub 2013 - 13:06 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.