Taşburun Gençlik kulübünden Kan bağışı

Akyazı avcılar, atıcılar, doğa ve gençlik spor kulübü derneği Taşburun Gençlik kulübü tarafından organize edilen Kan bağışına yoğun ilgi vardı.

105273e079551f4a8094adb00dd347d6.jpg
9675f2740b8aa19431ceb76901cc9cec.jpg
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya bağlı Taşburun Mahallesinde faaliyet sürdüren Akyazı avcılar, atıcılar, doğa ve gençlik spor kulübü derneğini Gençlik Kulübü tarafından organize edilen Kan bağışı nedeniyle vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kan bağışı yapmak için uzun kuyruklar oluşturdular.

Akyazı avcılar, atıcılar, doğa ve gençlik spor kulübü derneğini ve Başkan Yunus Bilgin ve Taşburun Gençlik kulübü başkanı Yavuz Alp Akman’ın yaptığı ortak açıklamada Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Operasyonunda ihtiyaç duyulabilecek bir kampanya yapmak istedik bu nedenle Kızılay’la irtibata geçip Kan bağışı kampanyası başlattık.

Duyarlı Taşburun halkı sabahın erken saatlerinde bağış yapmak için adeta koşarak geldiler. Akşam saat 18.00 e kadar sürecek kampanyamızda ilçe bazlı rekor kırmayı umut ediyoruz dediler.

23 Mar 2018 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal Furuncu İnci Spor Giyim Adına - Vallahi köyüm diye söylemiyorum sadece tebrik ediyorum.Çok teşk ediyorum Küyüm'ün duyarlı güzel insanlarına.Ban bagışlayarak bir çok kişinin hayatını kurtarmaya vesile oldunuz yine gelicektir Kızılay hazırlıklı olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 14:44