Talha Beşir Milli takıma davet edildi

Güreşte Yıldızlar kategorisinde 50 kg. da M.Talha Beşir Yıldızlar Milli takım kampına davet edildi.

24-26 Mart 2017 tarihlerinde K.Maraş'ta yapılan yıldızlar Türkiye Şampiyonasında birbirinden çekişmeli maçlar yaptı.1. tur Ordu 2. tur K.Maraş 3. tur Antalya 4. tur Balıkesir 5. tur Bursa'lı rakipleriyle mücadele etti derece yapamadı ama milli takım yetkililerince Nisan ayında İzmir'de yapılacak olan Uluslararası Zafer turnuvasında mücadele etmesine karar vermişlerdir böylece milli mayoyu giyme fırsatı yakalamıştır.

Şampiyonayla ilgili bir açıklama yapan Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim güreş antrenörü Kamil Özdağ yorucu bir yolculuktan sonra yapılan güreşlerden oldukça memnunum Talha Beşir kendi yaş kategorisinden bir üst grupta güreşmesine rağmen şampiyonada göz doldurdu ve ayrıca 29 Mart ve 1-2 Nisan'da 14-15 ve 12-13 yaş grup şampiyonaları yapılacak olup ardından 1-4 Nisan tarihlerinde 15-16 yaş okullararası Türkiye Şampiyonası Çankırı'da yapılacak 10 gün içinde 3 ayrı şampiyona güreşçiler için yorucu bir sezon ama her şeye rağmen önemli olan zoru başarmaktır güreşçilerime turnuvalarda başarılar diliyorum.

28 Mar 2017 - 12:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.