“Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” Yarışması ödül töreni yapıldı

Tüm dünyada Zinde Gençlik ve Akyazı’da, Akyazı Çevre Kültür Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (AKÇEKÜD) olarak, bu yıl 6.’sını düzenlediğimiz Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarıyla Allah’ın rızasını kazanmak için gayret sarf etmekteyiz.

50e6ca2ce13c9d03f8b77a30a8782814.jpg
881c7ceb2ebd6a3b9ea8cc6016a36ab8.jpg
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Sünnet olmandan kardeşlik olmaz, komşuluk olmaz, arkadaşlık olmaz, sünnet olmadan aile olmaz, toplum olmaz, sünnet olmadan bayrak sevgisi olmaz, vatan sevgisi olmaz kısacası; “sünnet olmadan ümmet olmaz” diyerek çıktığımız bu yolda 800 kardeşimiz sınava girmiştir.

Ödül törenimize Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Müftüsü İzzet Şener, Okul Müdürleri ve Akçeküd yönetimi katıldı.

Allâh (c.c.), ihlâs ve samimiyet içinde yapılan bu hizmetlerinden dolayı bu çalışmalarda emeği geçen yüzlerce gönüllü çalışanımızdan, sınava giren kardeşlerimizden ve görünmeyen kahramanlarımızdan binlerce kez razı olsun.

“Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” yarışmamızda dereceye giren kardeşlerimizin isimleri ise aşağıda ki gibidir.

A Kategorisi;

1.      Feyza Tetik

2.      Mehmet Akif Öztürk

3.      Hafsa Elif Özdemir

B Kategorisi;

1.      Zeynep Naz Altuntaş

2.      Sümeyye Yıldız

3.      Ayşegül Hızal

C Kategorisi;

1.      Muhammet Erdem Sepetçi

2.      Arif Emre Yanar

3.      Ahmet Bilal Bay

D Kategorisi;

1.      Hülya Yanar

2.      Emine Hatun Gök

3.      Şeyma Altmışdört

E Kategorisi;

1.      Sevil Torun

2.      Elif Ceylan

3.      Melek Bahadır

18 May 2018 - 19:07 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.