Sultanpınar'da Bahar Yürüyüşü

Hayatın zevkleri arasına Doğa yürüyüşlerini spor anlamında ekleyen GEDOSK üyeleri baharda doğayı keşfetmek için Akyazı-Sultanpınar yaylasını da içine alan parkurda 40 Kişilik grupla yürüdü.

Sultanpınar'da Bahar Yürüyüşü GEDOSK, 40 kişilik grupla doğayı keşfetmek için Sultanpınar yaylasında Yürüdü. Hayatın zevkleri arasına Doğa yürüyüşlerini spor anlamında ekleyen GEDOSK üyeleri baharda doğayı keşfetmek için Akyazı-Sultanpınar yaylasını da içine alan parkurda 40 Kişilik grupla yürüdü. Hayatın sadece şehirlerde olmadığını bilen Gebze Doğa Sporları Kulübü üyeleri Sakarya – Akyazı Sultanpınar yaylasının güzel coğrafyasında, kayın ağaçlarının altında yürüyerek güzel bir geçirdiler. Daha önce defalarca yürüdükleri Akyazı coğrafyanın şimdiye kadar hiç yürümedikleri orman patikalarında yürüyen, adrenali hisseden kulüp üyeleri kuş sesleri dinleyerek rahatladı. Baharda Doğayı keşfetmek için yola çıkan GEDOSK, Doğanın sesini dinleyerek kalabalık bir grupla yürüdü. Son dönemde Gebze de en gözde fiziksel aktivitelerden doğa yürüyüşleri ve dağcılığı spor anlamında hayatın içine sokan GEDOSK muhteşem manzaralar eşliğinde Sakarya'nın ıssız yaylalarda, dağlarında gün boyunca yürüdü. Bahar etkinliğine katılan 40 katılımcının hafızasını unutulmayacak anılar ile doldurdu. Gebze doğa sporları kulübünü başkanı Hasan Boyacı, son yıllarda büyük gelişme kaydettiklerini doğadan ilham aldıklarını, doğada olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Kulüp başkanı Hasan Boyacı yürüyüş öncesi katılımcılara GEDOSK kuralları anlatan kısa bir konuşma yaptı. GEDOSK başkanı Hasan Boyacı yürüyüşte öncü olarak görev yaparken kalabalık grubun artçılığını Hasan Benlioğlu üstlendi. Bahar yürüyüşüne Cemal Üstün, Rıdvan Şükür, Zafer Şarlayan ve Adem Gündüz'ünde bulunduğu grup Sarı, beyaz çiçekler ve Yemyeşil doğa örtüsü üzerinde yürümenin keyfini gün boyunca doyasıya yaşadılar.

30 Nis 2012 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.