Son Tercih Sbs Öğrencileri Amacına Ulaştı

Birebir takip, mutlu ve özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek isteyen eğitim merkezimizde öğrencilerimiz amacına ulaştı.

SBS İLK 10 PUAN SIRALAMASI ELA ALTUNTAŞ 486 ÖZLEM KURT 479 TARIK EMİR YILMAZ 453 AYBERK TONYALI 442 ŞEVVAL ONUR 442 AYBÜKE DOĞAN 441 ELİF AYGÜN 440 HİLAL KILIÇKESER 428 AHMETCAN UZUN 425 MELİH GÜDEK 424 12 KİŞİLİK SINIFLARDA KALİTELİ EĞİTİM Birebir takip, mutlu ve özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek isteyen eğitim merkezimizde öğrencilerimiz amacına ulaştı. Etüt Merkezi öğretmen ve yöneticileri olarak öğrencilerimize bundan sonraki hayatımızda başarılar dileriz. Not : Bu bir ilandır.

04 Ağu 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.