Minik Ecrin'i her yerde arıyorlar

Pamukova İlçesi'nde dün akşam evin önünde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki Ecrin Acar'ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar, su kanalından, tarlalara kadar her yerde küçük çocuğu arıyor.

İsmail Çetintaş / PAMUKOVA

Pamukova Yenice Mahallesi'nde babası Ferdi Acar'ın işte olması nedeniyle dedesinin evinde bulunan Ecrin evlerinin önünde oyun oynarken kayboldu. Ecrin'i evin önünde göremeyen yakınları çevrede arama yaparken, küçük çocuğu bulamayınca durumu polise bildirdiler.

BU HABERLE İLGİLİ:

Minik Ecrin'den haber yok!(1)

 

Polis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, UMKE, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nden gelen balık adamlar arama çalışmalarına katıldı. Küçük çocuğun evlerinin önünden geçen DSİ'ye ait su kanalına düşmüş olabileceği ihtimaline karşı su kanalında arama yapıldı.

 

Vatandaşlar su kanalına girerek ellerindeki sopalarla çöp yığınlarının arasına baktı. Balık adamlar da su kanalına girerek arama yaptı. Kanala verilen su kesilerek kanalda arama yapılırken küçük çocuk bulunamadı. Kanalda bazı yerlerde kalan su, belediye ekiplerince vidanjörle çekilerek bakıldı.

 

Dün akşamdan bu yana devam eden çalışmalarda su kanalından, tarlalara, bahçelere, evin etrafındaki yerlere kadar yaklaşık 5 kilometrelik alan tarandı. Eşinden ayrılması nedeniyle Geyve İlçesi'nde yaşayan Ecrin Acar'ın annesine de kızının kaybolduğu haberi verildi. Küçük çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

 

3 çocuk babası Ferdi Acar, "Herşey birkaç dakikada oldu. Bütün umudumuz kanal. Burada çıkmazsa kaçırıldı diye düşünüyorum. Eşimin ailesi ile birlikte çocuğu arıyoruz. Çok uslu bir çocuktu. Kanala yanaşmazdı, kimsenin peşine takılmazdı. Ne oldu bilmiyoruz" dedi.

 

Ekiplerin arama çalışmalarından görüntüler

31 May 2016 - 02:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.