Sokaklar Güzelleştiriliyor

Akyazı Belediyesine Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce ilçede daha önceden tespit edilen sokaklarda yürütülen örnek sokak çalışmaları hız kaybetmeden devam ediyor.

Çalışmalarını dört koldan yürüten Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekipler Akyazı fiziki etkenler nedeniyle çöken, kırılan yada bozuk durumda olan sokaklarda çalışmalarını aralıksız olarak yürütüyorlar. Mevcut asfaltı eskimiş durumda veya bozuk durumda olan bazı sokaklarda ise eski asfalt sökülerek yerlerine kilitli parke döşeniyor.

Şuanda Yunus Emre mahallesi üzerinde çalışmalarını yürüten Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekipler burada 3 sokak üzerinde eski asfaltı sökerek yerine kilitli parke döşemesi çalışması ve Çocuk oyun parkı kurulması çalışmalarına devam ediyorlar.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı “İlçemizde bozuk yol kalmaması adına elimizdeki tüm malzemeleri ve imkanları değerlendirip hava şartlarının elverdiği ölçüde biran evvel tüm sokaklara ulaşmaya ve sokaklarımızın her birini örnek sokak olması için çalışmalarımızı var gücümüzle hızlı ve programlı bir şekilde yürütmekteyiz. İmkanlar nispetinde kısa bir süre içerisinde ilçe genelinde bir çok mahalle ve sokaklarımızda bu değişiklikleri yaptık yeni halleriyle bir çok sokağımız çok güzel bir görünüme kavuştu . Asfalt yama, kilitli parke, çocuk parkı ve  oyun gruplarının kurulması gibi bir çok hizmetimizi her gün planlı,programlı ve organize bir şekilde Akyazı’mıza hızla kazandırmaktayız. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

06 Kas 2013 - 15:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.