Soğuk ve yağmurlu günler devam edecek..

Meteoroloji İşleri yaptığı açıklamada, Sakarya ve bölgesinde bugünden itibaren hissedilir oranda havaların soğuk olacağı, bazı günlerin ise yağışlı geçeceği şeklinde.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile bölgemizdeki hava durumunu değerlendirdi.  Kış Mevsiminin ikinci ayı, yeni yılın ikinci ayını geçirdiğimiz şu günlerde bölgemize geçen yıla oranla kar yağmadı.

Ilık ve serin geçen günlerin ardından, bugünden itibaren havaların sert ve soğuk olacağı, kimi zaman ise yağışların etkili olması bekleniyor.

Hava durumunda bugün sıcaklığın 9 derece hissedileceği, yarın 14, Perşembe günü 6, Cuma günü 7 ve Cumartesi ise 9 derecelik sıcaklık bekleniyor.

Bölgemizde Perşembe ve Cuma günlerinin yağışlı olmasının beklendiği, Cumartesi günü ise gece hava sıcaklığının -3 derece olacağı tahmin ediliyor.

Sakarya’da 5 Günlük Hava Durumu

Sakarya’da 15 Günlük Hava Durumu

Bölgemizde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede olacağı yeni bir haftaya giriyoruz. Ardından ise yine bölgemizde yağışlı hava beklentisinin olduğu açıklandı. Yağışların önümüzdeki hafta ara ara etkisini artırarak, karla karışık olması bekleniyor.

 

17 Oca 2018 - 11:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.