Siyasette günün konusu olan fotoğraf!

Sapanca, Karasu, Akyazı ve Söğütlü Belediyesinin eski Başkanları göl kıyısında yemekte bir araya gelerek eski günleri yad etti. Buluşma sosyal medyada günün konusu oldu

cbed91d9dc0d99a1bf134e359dd6f54e.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sapanca Belediyesi eski Başkanı İbrahim Uslu, Akyazı Belediyesi eski Başkanı Yaşar Yazıcı, Söğütlü Belediyesi eski Başkanı Ertuğrul Özcan ve Karasu Belediyesinin eski Başkanı Ahmet Genç bir araya geldi.

 

AK Partili olan 4 eski belediye başkanının bir araya gelerek bu fotoğrafı vermesi çok konuşuldu.  Partisi tarafından aday gösterilmeyen başkanlar Sapanca Gölü kıyısında yemekte buluşurken, bol bol eski günleri yad ettiler.

19 Eki 2017 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Gelen gideni AratıncaGÖNÜL DOSTU - Gelişim muhteşem olacak bakışı atmış başkan hey gidi hey hiç belli olmaz tabimaziye bir bakıver neler neler bıraktık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 13:57