Sinemalarda bu hafta...

İlimizde bu hafta vizyona giren filmlerin vizyona girdikleri salonlar ve konuları...

Adapazarı Agora

 

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!

Her şey Mümkün

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

4N1K

Galaksinin Koruyucuları 2

Kolonya CUmhuriyeti

Şirinler 3: Kayıp Köy

Hızlı ve Öfkeli 8

 

Adapazarı Cinemaximum (Ada)

 

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!

Her şey Mümkün

Osmanlı Subayı

Bahtiyar Bahtıkara

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

4N1K

Eski Sevgili

Kolonya Cumhuriyeti

Maşa İle Koca Ayı

Hızlı ve Öfkeli 8

 

Adapazarı AKM

 

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!

Her şey Mümkün

Kanlı Oyun

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

4N1K

Eski Sevgili

Galaksinin Koruyucuları 2

Kolonya Cumhuriyeti

Hızlı ve Öfkeli:8

 

Adapazarı Cinemaximum (Serdivan)

 

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!

Her şey Mümkün

osmanlı Subayı

Kanlı Oyun

Yaratık: Covenant

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

4N1K

Eski Sevgili

Galaksinin Koruyucuları 2

Kolonya Cumhuriyeti

Hızlı ve Öfkeli 8

 

 

Filmlerin Konuları

 

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!

Anne, babası ve iki erkek kardeşiyle birlikte büyükannelerinin 90. doğum günü kutlamasına katılmak için yollara düşen Greg'in aklında başka planlar vardır. Indianapolis'te düzenlenecek oyun fuarına katılmak isteyen Greg ve kardeşleri bu yolculuğu sabote edecek, Heffley ailesinin fertleri unutamayacakları olaylar yaşayacaktır.

 

Kanlı Oyun

Scare Campaign adlı kamera şakası programı, 5 yıldır insanları korkutmakta ve ilgiyle takip edilmektedir. Ancak internet üzerinden yayın yapan bir başka program, reytinglerini tehdit etmeye başlayınca şakaların dozunu bir adım öteye götürmeye karar verirler. Sıradaki şakalarında, bir akıl hastanesinin yeni bekçisi Rohan'ı oldukça gerçekçi yöntemlerle korkutmayı denerler. Ne var ki Rohan bu yeri çok iyi tanımaktadır ve şakaya tahammülü yoktur. Ekip için şaka olarak başlayan çekimler, son derece ciddi bir hayatta kalma mücadelesine dönmüştür.

 

Her Şey Mümkün

Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da, tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

 

Osmanlı Subayı

Sevdiği adam Jude'un (Josh Hartnett) yanında olabilmek için Amerika Birleşik Devletleri'nden kalkıp İstanbul'a gelen Lillie (Hera Hilmar) bütün itirazlara ve zorluklara rağmen başladığı işi bitirerek Jude'un yanına, Van'daki Amerikan tıbbi misyonuna gider. Burada hemşirelik yapmaya başlayan Lillie ile ona İstanbul'dan Van'a dek eşlik etmiş olan Osmanlı subayı İsmail (Michiel Huisman) arasında bir aşk filizlenir. İki aşk arasında kalan Lillie ve oradaki herkes için yaklaşan büyük savaş, işleri iyice zorlaştıracaktır.

1. Dünya Savaşı'nın hemen öncesindeki dönemde geçen Osmanlı Subayı, Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve Prag'da çekildi.

 

Yaratık: Covenant

Prometheus'un yolculuğunun ardından Covenant adlı gemiyle yeni bir ekip, uzayın derinliklerine doğru yeniden yola çıkar. Varolduğunu bilmedikleri bir gezegene varırlar, ancak burada tehlikeli yaratıklar ve daha önceki Prometheus seyahatinden sonra burada kalmış David'le karşılaşacaklardır.

Prometheus'un başrol oyuncuları Michael Fassbender ve Noomi Rapace, devam filmi Alien: Covenant'ta da seyircinin karşısında olacak.

 

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

Londra sokaklarında büyümüş Arthur (Charlie Hunnam), saplandığı yerden efsanevi kılıç Excalibur'u çıkarana dek kral soyundan olduğunu hiç bilmemiştir. Ancak iş kılıcı çıkarmakta değil, doğru kullanmayı bilmektedir. Krala isyan eden bir gruba katılan Arthur, ailesini öldürerek tahta çıkan acımasız Vortigern'i (Jude Law) alt etmeye çalışacaktır.

 

4N1K

Yaprak (Gözde Mutluer) çocukluk yıllarından beri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 5 kişilik arkadaş grubundaki tek kızdır. Ali, Sinan, Gökhan ve Oğuz'un yanında adeta erkek gibi büyüyen Yaprak, Barış (Burak Yörük) ile tanışmasının ardından bambaşka bir dünyayla tanışır. Yaşıtı genç kızların dünyasını ve kendisini daha iyi tanıması gereken yapmak, bir seçim yapma aşamasına gelecektir.

 

 

 

 

Galaksinin Koruyucuları 2

2014'te çekilen Galaksinin Koruyucuları filmindeki maceraların devamı niteliğindeki bu filmde Peter Jason Quill, yani Star-Lord (Chris Pratt) arkadaşları suikastçi Gamora (Zoe Saldana), ailesinin intikamını almak için tüm galaksiyi dolaşan Drax (Dave Bautista), ödül avcısı rakun Rocket ve onun yanında dolaşan Groot ile birlikte babasının kökenlerini arıyor. Bu yolculuk sırasında galaksinin değişik yerlerinde savaşırlarken yanlarına yeni yol arkadaşları da katılıyor.

 

 

Kolonya Cumhuriyeti

Küçük bir kasabanın belediye başkanlığını, olmayacak vaatler sayesinde kazanan Peker Mengen (Çağlar Çorumlu) için icraat zamanı gelmiştir. İlk iş, söz verdiği üzere başbakanı oraya getirmek üzere harekete geçer. Ancak başbakana yapılan tantanalı karşılama töreni sırasında beklenmedik olaylar yaşanır ve belde bağımsız bir ülke haline gelir. Üstelik Amerika ile savaşa girmişlerdir. Peker, eşi Mualla (Büşra Pekin) ve danışmanlarıyla birlikte Amerika'yla baş etmeye çalışırken sıfırdan bir ülke kurmanın hiç de kolay olmadığını anlayacaktır.

 

Hızlı ve Öfkeli 8

Yıllardır birlikte çalışan, adeta aile gibi olan ekibin beyni Dominic Toretto (Vin Diesel), eşi Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet etmiştir. Cipher tam bir teknoloji dehasıdır ve gerçek bir kaos çıkarabilmek için Dom'u da yanına çekmiştir. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un (Jason Statham) da yardımına ihtiyaç duyacaktır.

20 May 2017 - 10:20 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.