Sinan Demiralay’ı kaybettik

Sinan Demiralay tedavi gördüğü İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezinde gece saat 01.00 civarında hayatını kaybetti.

Akyazı’da bir Fabrikada geçirdiği iş kazası sonrası yanarak ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezinde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak gece saat 01.00 civarında hayatını kaybetti.

Akyazı Hastane mahallesi halkından Mustafa Demiralya'ın oğlu, Necmi ve Adem Demiralay'ın kardeşleri,Sinan Demiralay vefat etti.

Cenazesi Perşembe günü yarın Yeşildirek camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Aile mezarlığına defnedilecek.

Sinan kardeşiimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

25 May 2016 - 01:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

KadirAlaağaçtakipçiSebahattin.yıldırımBerberMehmet fatiherdem - Allah CC rahmet eylesin.Allah rahmet eylesin rabbim geride kalanlara sabır versinfabrika kazasını haber yapmadığınızı biliyorum haberin acı oluşunun nedeninide yazarsanız iyi olur.

Editör konu hakkındaki yaptığımız haberler aşağıdaki linktedir.tıklayım görebilirsiniz sayğılar

http://www.akyazi.net/kimya-fabrikasinda-yangin-cikti-2-yarali-23846h.htmRabbim mekanini cennet eylesin nur icinde yatsinALLAH CC Rahmet eylesin..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına ailesine allah sabırlar versinALLAH cc rahmet eylesin çok iyi bi insandı yakınlarına sabırlar diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 01:59