SGK İl Müdüründen Başkan Yazıcı'ya Ziyaret

Sakarya'ya yeni atanan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurten CANBASOĞLU ve Akyazı İlçe SGK Müdürü Bülent TURAN ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI'yı makamında ziyaret etti.

Sakarya'ya yeni atanan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurten CANBASOĞLU ve Akyazı İlçe SGK Müdürü Bülent TURAN ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI'yı makamında ziyaret etti. Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurten CANBASOĞLU, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI' yı makamında tanışma ziyaretinde bulundu. Daha önce Düzce'de görev yaptığını ve bölgeye yabancı olmadığını ifade eden CANBASOĞLU Sakarya'da da güzel çalışmalar yapacağını yineledi. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirerek yeni il müdürüne başarılar diledi. Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurten CANBASOĞLU daha sonra, Akyazı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek Merkez Müdürü Bülent TURAN' dan çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Sakarya ‘ya döndü.

13 Ağu 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.