Servislerde fiyat farklılığı! İzmit’te 4 kat daha ucuz!

Medyabar.com’un iletişim hattına gelen bir bir şikayet ilimizdeki çeşitli otomobil firmalarının servislerinin ücretlerinin çevre illere göre farklılıklarını ortaya seriyor

Medyabar.com'un iletisim hattı [email protected]'a gelen mail şöyle.

... marka otomobilim var. Yıllık bakım için aracımı yetkili servise götürdüm. Servis aracımın fren balatasının değişeceğini söyledi ve sadece balata için işçilik harici 250 lira para talep etti. Biraz fazla gelince İzmitte yaşayan bir tanıdığımı aradım ve ondan yardım istedi. Arkadaşım bir süre sonra aynı işi İzmitte işcilik harici 60 liraya yapıcak bir servis bulduğunu söyledi. Tam 4 kat daha ucuza.. Sakaryada servis ücretlerinin çok uçuk olduğunu duyuyordum. Ancak bu kadar rakamların bu kadar fazla olacağını hiç tahmin etmiyordum.Aracımı aldım ve İzmitteki servise götürdüm..Ondan sonra da neden çevre illere gidiyorlar diye söylerler. 

18 Ara 2014 - 13:02 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.