Serdivan'da şüpheli 'çanta' paniği!

Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde bir kişinin yol kenarına bıraktığı çanta, polis ekiplerini alarma geçirdi.

MEDYABAR.COM:-Edinilen bilgilere göre, olay Serdivan Arabacı alanı mahalle yolunda meydana geldi. Bir kişinin yol kenarına çanta bıraktığını gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi.

 

Ekipler, çantanın çevresini güçlü güvenlik önlemleriyle kapatırken, araç ve yaya trafiği de kesildi. Kısa bir süre sonra olay yerine sevkedilen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha ekipleri çantaya fünye yerleştirdi.

 

Fünye ile patlatılan çanta üzerinde yapılan incelemede çantanın boş olduğu anlaşıldı. Çantanın boş olduğunu gören vatandaşlar rahat bir nefes alırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

18 Eyl 2015 - 11:07 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.